Upeita muotiliikkeitä Suomessa

Suomen muotipääkaupunki, Helsinki, on täynnä erilaisia ihania muotiliikkeitä, jotka myyvät kaikkea vintage-helmistä suurten tuotemerkkien uusimpiin suuntauksiin. Nämä ovat Helsingin parhaita putiikkeja, joissa voit noutaa erilaisia ​​muodikkaita vaatteita, kenkiä, asusteita ja jopa kodinhoitoa. CF13 Classic Fashion Store sijaitsee Helsingissä Aleksanterinkadulla. He myyvät klassisia lisävarusteita, kenkiä ja laukkuja naisille ja miehille. Heidän tavoitteensa on löytää tuotteita, jotka vastaavat vapaa-ajan ja työn tarpeita. Heidän valikoimassaan on suuri määrä kansainvälisiä huippumerkkejä erinomaisilla hinta-laatu -suhteilla.

Beam on houkutteleva moderni muotiliike, joka myy miesten ja naisten vaatteita, kenkiä, asusteita ja kosmetiikkaa. Beam myy monia huippumerkkejä, kaikkea suurista nimistä, kuten Adidaksesta pienempiin uusiin tuotemerkkeihin. Kauniste myy vaatteita, kodin tarvikkeita, iPhone-koteloita ja kankaita, ja se on perustettu antaakseen uusille Skandinavialaisille suunnittelijoille ja käsityöläisille hienon jälleenmyyntiliikkeen. Heidän taideteoksia käytetään käytännön tarkoituksiin kodin tuotteiden ja tarvikkeiden koristeluun. Valmistajat käyttävät usein perinteisiä tekniikoita muodostaakseen muodikkaita, mutta ajattomia malleja, jotka vetoavat suuriin väestöryhmiin. Kenkien rakastajien paratiisi, Red Shoe Helsingin keskustassa, myy sekä juhlallisia että vaatimattomia arkikenkiä ja vastaavia tarvikkeita, jotta kaikki naiset voivat näyttää siltä miltä haluavat. Silmiinpistävät punaiset kengät vetävät silmiä myymälän ikkunaan, mutta liike myy kenkiä ja laukkuja useissa viehättävissä väreissä ja tyyleissä. Suurin osa kengistä valmistetaan laadukkaista materiaaleista Italiassa, joten ne taatusti kestävät pitkään, ja ammattitaitoiset myyjät varmistavat, että kaikki kengät sopivat oikein. Muotiliike nimeltään ONAR, yhdistää klassisen skandinaavisen muotoilun ja modernit muotoilut on nimeltään ONAR. Se myy yksinkertaisia, ​​mutta muodikkaita vaatteita, laukkuja, lompakoita ja lisävarusteita Helsingissä sijaitsevassa myymälässä. Myymälän nimi on peräisin kreikkalaisesta sanasta ”unelma”, ja brändi käyttää joitakin uusia ideoita, kuten pehmeitä, karvaisia ​​laukkuja, jotka ovat hyvin laadukkaita ja käytännöllisiä. Dots-muotiliike myy erilaisia ​​vaatteita ja asusteita eri tuotemerkeiltä, alusvaatteista iltapukuihin. Myymälässä myydään myös keittiön ja kylpyhuoneen tuotteita, tekstiilejä ja kosmetiikkaa. Erittäin taiteellinen liike kaunistaa itseäsi ja kotiasi.

Suunnittelijoiden perustamat muotiliikkeet

Suunnittelija Katri Niskasen myymälä on erinomainen esimerkki suomalaisesta muotisuunnittelusta. Se on yksinkertainen ja käytännöllinen, mutta hyödyntää kauniita kuvioita ja kirkkaita värejä. Japanilaiset ja pohjois-afrikkalaiset innoitetut käsitykset on luotu monikäyttöön, mukavuuteen ja innostavaan luottamukseen. Ivana Suhosen lippulaivamyymälä trendikkäällä design-alueella käyttää luonnonvaloa ja taiteellista sisustusta sen kokoelman näyttämiseen. Vaatteet perustuvat suunnittelijan lapsuusmuistoihin ja -kokemuksiin, ja niihin kuuluu Muumipainokuvioita, Eläinten oikeus -kokoelmia, hippi-tyylisiä kesävaatteita ja monia muita epäkeskisiä tyylejä. Nina Jatuli on vuonna 2010 perustanut brändinsä, ja avannut useita myymälöitä ympäri Suomea, jotka myyvät vaatteita ja koruja, mm. Helsingissä sijaitseva myymälä. Vuoden 2017 syksykokoelmassa on yhdistelmiä yksinkertaisista väreistä ja rohkeista kuvioista. Vaatteet on valmistettu Helsingissä tai Virossa, ja puiset korut on leikattu Kallio-studiossa ja valmistettu suomalaisesta koivusta.Jokainen, joka etsii söpöjä, omituisia ja erilaisia ​​kenkiä tai asusteita, on ehdottomasti käytävä Minna Parikan Helsingissä sijaitsevassa myymälässä. Suunnittelija Minna Parikka on tehnyt kenkiä 15-vuotiaasta lähtien ja avannut Helsingin myymälänsä vuonna 2012. Jokaisella myymälän kengällä ja muilla esineillä on ainutlaatuinen tyyli tai kuvio, joka tekee niistä hauskoja käytettäviä. Esimerkiksi uusi Bunny-linja käyttää lenkkareiden osia muistuttaakseen kanin korvia. Tekstiiliteollisuus- ja design-myymälä, Johanna Gullichsen myy kankaita, kodinkoneita ja asusteita houkuttelevaan suomalaiseen tyyliin. Ne on suunniteltu siten, että kotisi tulee näyttämään hyvältä ja yksinkertaistaa myös jokapäiväistä elämää. Heidän laukku-linjassa on sama periaate, ne ovat riittävän tilavia, ja niitä voidaan käyttää ostoskasseina, mutta silti näyttävät mahtavilta.

 

Suunnittelijoiden perustamat muotiliikkeet